Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 22 Ağustos 2016 - 12:08 Yorum: 0

Balaban kardeşlerin zaferi

Konyaaltı Belediyesi Spor Kulübü adına güreşen İsmail Balaban ve Turan Balaban kardeşler, bu yıl 25'incisi düzenlenen Yayla Seki Yağlı Güreşleri'nde...

Balaban kardeşlerin zaferi

Konyaaltı Belediyesi Spor Kulübü adına güreşen İsmail Balaban ve Turan Balaban kardeşler, bu yıl 25'incisi düzenlenen Yayla Seki Yağlı Güreşleri'nde baş ve başaltında birinci oldu.

Muğla'nın Seydikemer ilçesine bağlı Seki Mahallesi'ndeki Zümrüt Çayırı mevkiinde düzenlenen 25. Geleneksel Yayla Seki Yağlı Güreşleri'ne Konyaaltı Belediyesi damga vurdu. Konyaaltı Belediyesi Spor Kulübü'nün güreşçileri İsmail Balaban ve kardeşi Turan Balaban, baş ve başaltında birinci oldu. Yayla Seki Yağlı Güreşleri'nde geçtiğimiz yılında başpehlivanı olan İsmail Balaban, tüm rakiplerini tek tek ekarte ederek bu yılında şampiyonu oldu.

"Bu gururu yaşattığımız için çok mutluyum"

Çeyrek finalde Mehmet Yeşilyeşil ile mücadele eden İsmail Balaban, rakibini yenerek yarı finale yükseldi. Yarı finalde Mustafa Batu'yla karşılaşan Balaban, finalde Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nin bu yılki başpehlivanı Recep Kara ile mücadele etti. Çekişmeli geçen final müsabakasında rakibini yenen İsmail Balaban, başpehlivan oldu. Kendisine verdiği destekten ötürü Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek'e teşekkür eden İsmail Balaban, "Kardeşim de başaltı kategorisinde birinci oldu. Ailemize ve sevenlerimize bu gururu yaşattığımız için çok mutluyum" dedi.

14 kategoride 607 pehlivan katıldı

Konyaaltı Belediyesi Spor Kulübü'nün güreşçileri Turan Balaban başaltında birinci olurken, deste büyük boyda Burak Koca birinci oldu. Deste orta boyda ise Tufan Güzel, ikinci oldu. Üzerinde Türk bayrağı olan tişörtler ile er meydanına çıkan güreşçiler, "Şehitlerimizi rahmetle anıyoruz" yazılı pankart açtı. 25'inci Geleneksel Yayla Seki Yağlı Güreşleri'ne 14 kategoride 607 pehlivan katıldı.

Balaban kardeşlerin zaferi

Balaban kardeşlerin zaferi

Balaban kardeşlerin zaferi

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber