Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Asayiş 11 Mayıs 2016 - 15:24 Yorum: 0

Balık Tutarken Hayatını Kaybetti

Samsun'da dere kenarında olta ile balık tutan bir kişi ölmüş olarak bulundu.

Balık Tutarken Hayatını Kaybetti

Samsun'da dere kenarında olta ile balık tutan bir kişi ölmüş olarak bulundu.

Olay, Samsun'un Çarşamba ilçesinin Yalı Mahallesi Costal mevkisi Tepecik Deresi'nde bugün meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Atakum ilçesinin Alanlı Mahallesi'nde ikamet eden Askerlik Şubesi'nden emekli olduğu öğrenilen Celal Uysal (63), olta ile balık tutmak için otomobiliyle dereye gitti. Olta ile balık tutarken fenalaşıp olduğu yere yığılıp kalan Cemal Uysal, diğer balık tutan vatandaşlar tarafından fark edildi. Olay, Dikbıyık Jandarma Komutanlığı ekipleri ve 112 Acil Servis'e haber verildi. Olay yerine giden jandarma ve sağlık ekipleri Celal Uysal'ın öldüğünü tespit etti. Celal Uysal'ın cenazesi otopsi için Çarşamba Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Jandarma olayla ilgili soruşturma başlattı.

Kalp krizi geçirdiği tahmin edilen Celal Uysal'ın kesin ölüm sebebinin otopsi sonucu belli olacağı öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber