Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Güncel 25 Ekim 2014 - 18:33 Yorum: 0

Balıkçıların ağına 673 kilogramlık köpek balığı takıldı

BURSA (AA) - Karacabey ilçesi açıklarında balıkçıların ağına takılan 4,5 metre uzunluğunda ve 673 kilogram ağırlığındaki köpek balığı, Bursa'da sergilendi.Alınan bilgiye göre,...

Balıkçıların ağına 673 kilogramlık köpek balığı takıldı

BURSA (AA) - Karacabey ilçesi açıklarında balıkçıların ağına takılan 4,5 metre uzunluğunda ve 673 kilogram ağırlığındaki köpek balığı, Bursa'da sergilendi.

Alınan bilgiye göre, hamsi avlamak amacıyla Karacabey Boğazı'na açılan balıkçılar, 4,5 metre uzunluk ve 673 kilogram ağırlığında köpek balığı yakaladı.

Ağı parçalayan ve güçlükle zaptedilen balık, teknenin güvertesine vinçle çekildi.

Bursa'da, Nilüfer ilçesi İhsaniye Mahallesi'ndeki pazar alanında faaliyet gösteren bir balıkçı dükkanında sergilenen hayvan, vatandaşlardan ilgi gördü.

Balıkçı Ömer Kocaman, AA muhabirine yaptığı açıklamada, köpek balığını iki gün sergileyeceklerini, daha sonra bir üniversitenin Su Ürünleri Araştırma Bölümüne hibe edeceklerini söyledi.

Köpek balığının büyüklüğüne dikkati çeken Kocaman, "Güverteye vinçle çekildi. 12 kişi kaldıramıyordu. 673 kilogram ağırlığında ve 4,5 metre boyunda. Camgöz cinsi çatalkuyruk köpek balığı. Son 10 yıldır Karacabey Boğazı'nda bu büyüklükte bir köpek balığına rastlanmıyordu" diye konuştu.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber