Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 25 Ağustos 2016 - 18:38 Yorum: 0

Balıkesir Büyükşehir Belediye Meclisi toplandı

Balıkesir Büyükşehir Belediye Meclisi'nin ağustos ayı 4. birleşimi yapıldı.

Balıkesir Büyükşehir Belediye Meclisi toplandı

Balıkesir Büyükşehir Belediye Meclisi'nin ağustos ayı 4. birleşimi yapıldı.

Başkan Vekili Ekrem Pehlivan'ın başkanlığında toplanan Büyükşehir Belediye Meclisi'nde önergelerin okunmasının ardından gündem maddeleri görüşüldü. Görüşülen maddeler ilgili komisyonlara havaleleri kabul edildi. Komisyonlardan gelen gündem maddeleri ise meclis tarafından kabul edildi.

Büyükşehir Belediye Meclisi'nin 2.5 yıldır görevine ara vermeden çalıştığı bildirildi. CHP'li bir grup meclis üyesinin, BASKİ'nin personelini ikamet ettikleri ilçeler dışında görevlendirmesiyle ilgili soru önergesine AK Parti Grup Başkanı Mehmet Birol Şahin cevap verdi. Şahin, görevlendirmelerin siyasi değil, ihtiyaca göre yapıldığını ifade etti.

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ve bağlı kuruluşu BASKİ'nin 12 bin 496 kilometrekarelik alana hizmet götürmeye çalıştığını söyleyen Mehmet Birol Şahin, "Bilindiği üzere Balıkesir il sınırları içerisindeki tüm vatandaşlarımızın içme suyu ve kanalizasyon ihtiyaçlarının karşılanması, ayrıca sulama hizmetleri BASKİ'nin sorumluluk alanında olup, bu hizmetlerin kesintisiz, sağlıklı ve verimli bir şekilde yürütülmesi gerekmektedir. Bu itibarla hizmetlerin vatandaşa ulaştırılması ile görevli birimimizin çalışmalarında yaşanan sıkıntıların daha sağlıklı ve verimli çözümlenmesi için ihtiyaç duyduğu personel değişiklikleri, talepleri doğrultusunda ve mevzuat dahilinde yerine getirilmiştir. Yapılan atama ve görevlendirmelerde, toplu iş sözleşmesi ve diğer mevzuat açısında personelin mağduriyeti söz konusu değildir. Görevlendirme ve atamalar siyasi değil, ihtiyaç dahilinde yapılmaktadır" diye konuştu.

Toplantıda ayrıca BASKİ tarafından yapımı sürdürülen Gönen Atık Su Arıtma Tesisi'ne ek ödenek çıkarılması kararlaştırıldı. Büyükşehir Belediye Meclisi'nin Eelül ayı olağan toplantısı birinci birleşiminin 8 Eylül 2016 tarihinde saat 15.00'da yapılması kararlaştırıldı.

Balıkesir Büyükşehir Belediye Meclisi toplandı

Balıkesir Büyükşehir Belediye Meclisi toplandı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber