Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
03:35 Kütahya’da "Oyunuzu hizmet ve eser siyasetinden yana kullanın" çağrısı02:56 Yüksekova’da gökyüzünde ışık saçan cisim cep telefonu kamerasına yansıdı02:26 Bakan Özhaseki: "Deprem bölgesinde 300 binden fazla konut inşaatı devam edi...01:17 Ankara’da çimento tankerinin devrilerek yokuş aşağı kaydığı anlar kamerada01:06 Gaziantep’te yol ortasında silahla vurulmuş kadın cesedi bulundu00:59 Hamza Dağ: “Bıkmadan, usanmadan heyecanımı tüm İzmir’le paylaşacağım”00:48 Edirne’de gastronomi yolculuğu başladı00:43 Ümraniye’de iş yerinde korkutan yangın00:38 İzmir açıklarında 23 düzensiz göçmen kurtarıldı, 2 göçmen yakalandı00:37 Çöplük alanda çıkan yangın paniğe neden oldu00:34 Burdur’da su doldurma kavgasında 1 kişi bıçaklandı00:30 Kızılay Başkanı Hatay’da depremzedelerle iftar sofrasında buluştu00:21 Avcılar’da koca dehşeti: Eşini silahla vurarak öldürdü00:17 YSK: “Oy sayımında iftar molası olmayacak”00:14 İskenderun’da hafif ticari araç ile motosiklet çarpıştı: 2 yaralı23:38 Ağrı İl Emniyet Müdürlüğü, Mahalli İdareler seçimleri için hazır23:23 Karşıyaka, stadyum için taraftar mitingi düzenledi23:23 Bakan Tunç: "Mehmet Selim Kiraz’a sıkılan kurşun Türkiye’ye sıkılan kurşund...23:20 Kastamonu’da inşaat kenarında erkek cesedi bulundu23:11 DTSO’da “Gençlerin Dijital Sektörlerde İstihdamın Artırılması Projesi” düze...
Sami Er
Yerel 29 Kasım 2021 - 18:18 Yorum: 0

Balıkesir İtfaiyesi fırtınanın bilançosunu açıkladı

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı BAKOM olarak Balıkesir il genelinde şiddetli lodos ve yağış uyarısı yaptı.

Balıkesir İtfaiyesi fırtınanın bilançosunu açıkladı

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı BAKOM olarak Balıkesir il genelinde şiddetli lodos ve yağış uyarısı yaptı.

Balıkesir İtfaiye - Afet Koordinasyon Merkezi Yönetimi sabah saatlerinden bu yana yaptıkları faaliyetleri belirterek, vatandaşları şiddetli lodos ve yağışlara karşı tedbirli olmaya çağırdı. BAKOM" dan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi. " Sabah saatlerinden itibaren etkili olan şiddetli lodos ve yağış nedeniyle İlimiz geneli Körfez ve Güney Marmara kıyı şeridinde Büyükşehir itfaiye ekiplerimiz nöbette olup , Körfez; Altınoluk, Güre, Akçay, Ören, Ayvalık sahil bandında takip ve kontrol çalışması devam etmektedir. Ayrıca Bandırma, Erdek ve Marmara adasında da tedbirler artırılmıştır. Sabah saatlerinden bu yana 10 çatı uçması, 5 ağaç devrilmesi, 5 adet tekne batması 4 insan kurtarma, 5 hayvan kurtarma, 6 adet yangın, 3 trafik kazası olmak üzere toplam 38 itfai olaya müdahale edilmiş olup çalışmalar yoğun şekilde devam etmektedir. Yaşanan olumsuz hava koşullarına karşı vatandaşlarımızı bir kez daha dikkatli olmaya çağırıyoruz. Özellikle çatı uçması, ağaç ve direk devrilmesi, araç hasarı ve soba- baca gazı zehirlenmesi gibi durumlara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur. Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Afet Koordinasyon Merkezi (BAKOM) iletişim; Büyükşehir çağrı merkezi 444 40 10 - 112 acil çağrı merkezine haber verilmesini istedi."

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber