Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 29 Mayıs 2016 - 13:48 Yorum: 0

Balıkesir Merkezli Beş İlde Paralel Operasyonu

Balıkesir merkezli Bursa, İstanbul, Konya ve İzmir'de düzenlenen paralel operasyonunda, "sosyal sorumluluk projesi" adı altında devletten aldıkları parayı...

Balıkesir Merkezli Beş İlde Paralel Operasyonu

Balıkesir merkezli Bursa, İstanbul, Konya ve İzmir'de düzenlenen paralel operasyonunda, "sosyal sorumluluk projesi" adı altında devletten aldıkları parayı FETÖ/PDY terör örgütüne aktardıkları iddia edilen 19 kişi gözaltına alındı.

İddiaya göre, Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, Cumhuriyet Başsavcılığının "terör örgütüne finansman desteği sağlamak" suçundan başlattığı soruşturma kapsamında Balıkesir'de faaliyet gösteren bir derneğin "sosyal sorumluluk projesi" adı altında devletten aldığı 200 bin lirayı FETÖ/PDY" terör örgütüne aktardığını belirledi. Bununla ilgili şafak vakti yapılan eş zamanlı operasyonlarda Balıkesir'de aralarında derneğin yöneticisi ve çalışanlarının yanı sıra bu kişilere yardım ettikleri iddia edilen 13 kişi, İstanbul'da 2, İzmir'de 2, Bursa'da 1 ve Konya'da 1 olmak üzere 19 kişi gözaltına alındı. Haklarında gözaltı kararı bulunan 7 kişinin yakalanması için çalışma başlatıldı. Zanlıların emniyetteki sorgulamalarının ardından adliyeye sevk edileceği belirtildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber