Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Eğitim 13 Temmuz 2019 - 10:38 Yorum: 0

Balıkesir orman bölgede iş sağlığı ve güvenliği eğitimi

Balıkesir Orman Bölge Müdürlüğü çalışanlarına "Çalışanların İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimlerinin Usul ve Esasları Hakkında Yönetmelik"...

Balıkesir orman bölgede iş sağlığı ve güvenliği eğitimi

Balıkesir Orman Bölge Müdürlüğü çalışanlarına "Çalışanların İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimlerinin Usul ve Esasları Hakkında Yönetmelik" hükümleri gereği eğitim verildi.

Balıkesir Orman Bölge Müdürlüğü personeline "Çalışanların İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimlerinin Usul ve Esasları Hakkında Yönetmelik" hükümleri gereği eğitim verildi. Başlatılan eğitim programında İş Güvenliği Uzmanı ve Orman Mühendisi Zekeriya Yıldız ile Dr. Ogün Sönmez tarafından genel konular sağlık, teknik ve diğer konular olmak üzere 4 ana başlıkta toplanan konular aktarıldı. Eğitimlerin temel amacı işletme müdürlüklerinde iş sağlığı ve güvenliği bilincinin en yüksek düzeye çıkarılması ile iş kazalarının en aza indirilip çalışma veriminin de en yüksek düzeyde tutulması hedeflendi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber