Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
18:43 Türkiye’de artış hızı Avrupa’nın 3 katından fazla18:40 Yüzlerce kişiye mezar olan Rönesans Rezidans’ın ilk duruşması sona erdi18:34 Sarıyer’de taksiciyi öldüren şüphelinin ifadesi ortaya çıktı: "Taksiciden p...18:31 Emniyet verilerini paylaşan polis tutuklandı18:29 Hayır çeşmesi yapmak isterlerken hayatlarını kaybettiler18:29 Turizmin yeni adresi Tunceli’de terörün son kalıntıları temizleniyor18:26 JASAT hırsızı kıskıvrak yakaladı18:25 Kuyumcu soygunuyla ilgili 3 kişi gözaltına alındı18:25 Başkan Kurnaz: “Kapımız da gönlümüz de milletimize hep açık olacak”18:24 Tokat’ta 5.6 büyüklüğünde deprem18:21 AFAD, “ Tokat’ın Sulusaray ilçesinde saat 18.11’de 5,6 büyüklüğünde bir dep...18:19 Eskrimci Doruk Erolçevik: “Şampiyon olmak çok değişik bir duygu”18:13 Geleceğin teknoloji liderleri TEKNO-SEL’de ödüllerini aldı18:12 Cumhurbaşkanı Erdoğan, Tanzanya Cumhurbaşkanı Hassan’ı resmi törenle karşıl...18:07 İran: "İsrail, tehditlerine devam ederse nükleer programda değişikliğe gide...18:07 Vali Aslan “Milletimizin iradesi ile yetki aldınız”18:07 Vali Taşolar: “Çankırı’da hiç bir sokak kabadayısının gezmesine müsaade etm...18:05 Yayanın tırın altında kaldığı kaza anı güvenlik kamerasına yansıdı18:00 Keşan’da trafik denetimlerinde 144 bin 31 TL idari para cezası kesildi17:59 Heimlich manevrası yaparak öğrenciyi kurtaran öğretmen: "İkimiz de rahat ne...
Ekonomi 20 Ağustos 2019 - 17:38 Yorum: 0

Balıkesir sahilleri turistlerin gözdesi

Turizmden aldığı payı giderek artıran Balıkesir; eşsiz sahilleri ve temiz deniziyle turistlerin gözdesi olmayı sürdürüyor.

Balıkesir sahilleri turistlerin gözdesi

Turizmden aldığı payı giderek artıran Balıkesir; eşsiz sahilleri ve temiz deniziyle turistlerin gözdesi olmayı sürdürüyor. Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, sezon başından bu yana doluluğun devam ettiği sahillerde bakım çalışmalarını aksatmadan sürdürüyor.

Ege ve Marmara Denizi'ne kıyısı olan Türkiye'nin gözde tatil merkezilerini sınırlarında barındıran Balıkesir'in plajlarında sezonun başından bu yana süren yoğunluk devam ediyor. Yurt içinden olduğu kadar yurt dışından da turistlerin tercihi olan Balıkesir sahilleri, Mavi Bayraklı plajlarıyla dikkatleri üzerine çekiyor. Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Etüt ve Projeler Dairesi Başkanlığı'na bağlı Kıyı ve Sahil Hizmetleri Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından düzenli olarak temizlik ve bakımı yapılan sahiller, doluluk oranlarıyla esnafın da yüzünü güldürüyor. Belirli periyodlarla sahillerde çocuklar için "Mavi Bayrak Çevre Bilinçlendirme Etkinlikleri" düzenleyen Büyükşehir Belediyesi; çevre eğitimi ve yönetimi konusunda çocukları bilinçlendiriyor.

Balıkesir'in yerli turistlerin olduğu kadar yabancı turistlerin de gözdesi haline geldiğini belirten Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz "Eşsiz kıyılarımız, tertemiz denizlerimiz var. Bunun farkındayız ve korumak için elimizden geleni yapıyoruz. Çevre eğitimi çok önemli bir unsur. Çocuklarımızı bu yönde bilinçlendirici çalışmalar yapıyoruz, yapmaya da devam edeceğiz. Balıkesir, 291 kilometre kıyı şeridi olan bir şehir. Yaz turizmi bizim için önemli, birçok vatandaşımız ekmeğini buraya gelen turistlerden kazanıyor. Onlara belediyemizin imkânları dâhilince destek olmaya çalışıyoruz. Sahillerde bakım ve temizliği aksatmıyoruz, İtfaiye Daire Başkanlığımıza bağlı cankurtaran ekiplerimiz görevlerinin başında. Turizme katkı sağlayacak projeler geliştiriyoruz." dedi.

Balıkesir sahilleri turistlerin gözdesi

Balıkesir sahilleri turistlerin gözdesi

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber