Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Magazin 16 Eylül 2022 - 10:58 Yorum: 0

"Balıkesir Tanıtım Günleri" başladı

Güney Marmara'nın incisi Balıkesir'in marka değerleri bir çok ürününün tanıtıldığı "Balıkesir Tanıtım Günleri" başladı.

'Balıkesir Tanıtım Günleri' başladı

Güney Marmara'nın incisi Balıkesir'in marka değerleri bir çok ürününün tanıtıldığı "Balıkesir Tanıtım Günleri" başladı.

Tarihi geçmişinden aldığı geniş kültür yelpazesi, yöresel ürünleri ve damak çatlatan lezzetleriyle İstanbul'a damga vuracak "Marka Şehir Balıkesir', Yenikapı'da adeta tek yürek oldu.

Vali Hasan Şıldak ve beraberindekiler 50 Peynirli Şehir, Marka Şehir, Gastronomi Şehri, Turizm Şehri gibi sıfatları tek şemsiyede buluşturan tanıtım günlerinde tiritten, kolonyaya, sıvı altın zeytinyağından Balıkesir pullusuna bir çok değerin yer aldığı stantları gezdiler. Vali Şıldak, İstanbul'da bulunan Balıkesirlileri pazar gününe kadar Yenikapı'ya davet etti. Balıkesir Tanıtım Günleri'nin hazırlanmasında emeği geçen tüm kurumlara teşekkür etti.

Balıkesir Valiliği himayesinde Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, Balıkesir Ticaret Odası, Balıkesir Sanayi Odası ve Balıkesir Ticaret Borsası iş birliğinde düzenlenen tanıtım günlerinde geniş bir alanda bulunan stantlarda özenle ve marka değerleri ön plana çıkarılarak ziyaretçilere anlatılıyor. Kuvâ-yi Milliye Şehri Balıkesir'in kurtuluşunun 100'üncü yıl dönümünde görkemli bir şekilde düzenlenen "Balıkesir Tanıtım Günleri"nde, 60'ın üzerinde yöresel ürün, 40'ın üzerinde de kültürel ürün standı ziyaretçilerini bekliyor.

İstanbul Yenikapı'da 100'ün üzerinde standın bulunduğu fuar, 18 Eylül Pazar gününe kadar ziyaretçilerini ağırlayacak. Balıkesir'in turistik mekânları, gastronomi durakları, yöresel lezzetleri ve el sanatlarının tanıtılacağı stantlarda coğrafi işaretli ürünler geniş kitlelere ulaşacak.

Tanıtım Günlerinin açılışına Vali Hasan Şıldak'ın yanı sıra Balıkesir Milletvekilleri Belgin Uygur, Mustafa Canbey ve Pakize Mutlu Aydemir, Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz da katıldı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber