Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
21:19 Yüreğir Ziraat Odası Başkanı Doğan: "Girdi maliyetleri yüzünden çifti üreti...21:15 Filistin Devlet Başkanı Abbas’tan yeni hükümete onay21:14 Bakan Bayraktar açıkladı: "Göktepe 1’ adını verdiğimiz yeni bir kuyu kazmay...21:06 Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: "İstanbul’un ikinci bir 5 yıla daha tahamm...21:05 Ordu’da yaklaşık bin 500 üniversite öğrencisi iftar sofrasında buluştu21:04 Başkentte seyir halindeki araç alev aldı20:59 Siirt’te muhtarlık kavgasında 9 kişiyi yaralamışlardı, Batman’da yakalandıl...20:58 Lübnan, İsrail saldırıları nedeniyle BM’ye resmi şikayette bulunacak20:56 UAD, İsrail’e Gazze Şeridi’ne “acil ihtiyaç duyulan” yardımların ulaştırılm...20:55 Rize’de cenaze dönüşü kaza: 4 yaralı20:52 Düzce Üniversitesi öğrencileri için iftar programı düzenledi20:43 Sağlık Bakanı Koca: "Malpraktis, Türkiye’de kökten çözülüyor"20:38 Final Okulları ilkokul öğrencileri ağırladıkları misafirlerine etkinlik düz...20:33 Bakan Ersoy: "Bu yıl daha da yüksek rakamlara ulaşacağız”20:27 Trabzonspor, Konyaspor maçı hazırlıklarımız sürdürüyor20:13 Banu Parlak, Küçükçekmece Adliyesini birbirine kattı20:09 UNESCO’da "30 Mart Uluslararası Sıfır Atık Günü" etkinliği yapıldı20:05 Tek seferde yakalanan en yüksek miktar: Habur Gümrük Kapısı’nda 850 kg eroi...20:05 SGK’dan emekli promosyonu ile ilgili açıklama20:00 Kripto para borsası FTX’in kurucusu Sam Bankman-Fried’a 25 yıl hapis cezası
Sami Er
Asayiş 07 Nisan 2020 - 09:18 Yorum: 0

Balıkesir’de 9 bin 850 adet kaçak maske ele geçirildi

Balıkesir'in Edremit ilçesinde Sağlık Bakanlığı onayı alınmaksızın kaçak olarak üretildiği ortaya çıkan 9 bin 850 adet kaçak maske ele geçirildi.

Balıkesir’de 9 bin 850 adet kaçak maske ele geçirildi

Balıkesir'in Edremit ilçesinde Sağlık Bakanlığı onayı alınmaksızın kaçak olarak üretildiği ortaya çıkan 9 bin 850 adet kaçak maske ele geçirildi. Yakalanan 1 şüpheli hakkında adli işlemlere başlandı.

Edinilen bilgiye göre, yapılan aramada halk sağlığını tehdit eden, yetkili mercilerden izin almaksızın üretildiği ve stoklandığı tespit edilen 9 bin 850 adet tıbbi koruyucu maske ele geçirildi.

Balıkesir İl Jandarma Komutanlığı KOM Şube Müdürlüğü ve Edremit İlçe Jandarma Komutanlığı tarafından yapılan çalışmalar sonucunda, A.K. isimli şahsın Sağlık Bakanlığı onayı ve yetki belgesi olmadan, Covid-19 salgını nedeniyle stokçuluk ve fırsatçılık yaparak haksız rekabet ve fahiş fiyatlı maske satışı yaptığı bilgisi alındı. Olayla ilgili Edremit Cumhuriyet Başsavcılığından alınan arama kararı ile Altınoluk Mahallesi'nde bir depoda yapılan arama neticesinde 9 bin 850 adet markası ve faturası bulunmayan, naylon poşetler içerisinde muhafaza edilmiş cerrahi maske ele geçirildi. Ele geçirilen malzemeler, İl Sağlık Müdürlüğüne teslim edildi. Şüpheli şahıs cumhuriyet savcısının talimatıyla gözaltına alındı ve hakkında yasal işlemler başlatıldı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber