Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 06 Mart 2021 - 11:58 Yorum: 0

Balıkesir’de aranan 14 aranan şahıs yakalandı

Balıkesir'de polis ekipleri il genelinde yaptıkları asayiş uygulamalarında çeşitli suçlardan aranan 14 şahsı yakalarken, adli makamlara sev edilen 3'ü...

Balıkesir’de aranan 14 aranan şahıs yakalandı

Balıkesir'de polis ekipleri il genelinde yaptıkları asayiş uygulamalarında çeşitli suçlardan aranan 14 şahsı yakalarken, adli makamlara sev edilen 3'ü tutuklandı.

Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü görevlilerince İlimizde genel güvenliği ve asayişi sağlamak amacıyla İl Merkezi, Burhaniye, Edremit ve Kepsut İlçelerinde 05.03.2021 tarihinde yapılan çalışmalarda 14 aranan şahıs yakalanmış ve adli makamlara sevk edilen 3 şahıs tutuklandı.

Yapılan aramalarda;1 adet ruhsatsız ateşli silah ve bu silahlara ait 2 adet fişek,1 adet kurusıkı tabanca, 1 adet ruhsatsız ateşli silah ve bu silaha ait 2 adet fişek, 1 adet kurusıkı tabanca ele geçirildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber