Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 05 Haziran 2020 - 17:38 Yorum: 0

Balıkesir’de denetlemeler sürüyor

Balıkesir'de polis ekipleri Berber, Kuaför ve Güzellik salonları polis ekiplerince denetlendi.

Balıkesir’de denetlemeler sürüyor

Balıkesir'de polis ekipleri Berber, Kuaför ve Güzellik salonları polis ekiplerince denetlendi. Polis ayrıca kafe ve lokantaları denetleyerek, müşterilerin ve iş yeri sahiplerinin yeni normalleşmeye uyup uymadıklarını kontrol etti.

Balıkesir'de polis ekipleri Denetimlerde berber, kuaför ve güzellik merkezlerinde, randevu sistemine göre çalışma, çalışma saatlerine uyma, müşteri koltukları arasındaki mesafeyi sağlama, çalışanlar ve müşterilerin maske kullanımı, hizmet sunulmasında kullanılan malzemelerin sterilizasyonu veya dezenfekte edilmesi, tek kullanımlık ürünlerin kullanımı, izin verilmeyen ustura ile tıraş, cilt bakımı, makyaj, ense fırçası kullanmama kurallarına uyulup uyulmadığına bakıldı.

Kafe ve lokantalarda yeni normalleşme denetimi

Balıkesir'de polis kafe ve lokantaları denetleyerek, müşterilerin ve iş yeri sahiplerinin yeni normalleşmeye uyup uymadıklarını kontrol etti. Polis kafe ve lokantaları gezerek müşterilerin çok yakın oturmaması gerektiğini maske kullanmasının kendilerinin ve toplum sağlığı için faydalı olacağı uyarısında bulundu. Bu çerçevede 58 berber, kuaför, güzellik salonu ile 13 lokanta ve kafe denetlendi. Korona virüs tedbirleri kapsamında denetlemeler devam edeceği öğrenildi.

Balıkesir’de denetlemeler sürüyor

Balıkesir’de denetlemeler sürüyor

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber