Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 28 Haziran 2021 - 09:08 Yorum: 0

Balıkesir’de kaybolan alzaymır hastasının cansız bedenine ulaşıldı

Balıkesir'in Edremit ilçesinde cuma gününden bu yana kendisinden haber alınamayan alzaymır hastası Emekli Jandarma Astsubay Salim Erdinç'in (85) cansız...

Balıkesir’de kaybolan alzaymır hastasının cansız bedenine ulaşıldı

Balıkesir'in Edremit ilçesinde cuma gününden bu yana kendisinden haber alınamayan alzaymır hastası Emekli Jandarma Astsubay Salim Erdinç'in (85) cansız bedenine bir avcı tarafından ulaşıldı.

Edinilen bilgiye göre, Altınoluk Mahallesi'ndeki evinden yürüyüşe çıkmak için ayrılan ve geri dönmemesi üzerine yakınları Jandarma'ya kayıp ihbarında bulundu. Bölgeye AFAD ve UMKE ekipleri sevk edildi. Jandarma ile birlikte yürütülen çalışmada iki gündür kayıp olan Salim Erdinç'in cansız bedenine ulaşıldı. Erdinç'in cansız bedeni, Buzlukaya mevkisinde bir avcı tarafından bulundu. Cenaze otopsi işlemleri için Bursa Adli Tıp Kurumuna sevk edildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber