Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Ekonomi 16 Mayıs 2019 - 14:53 Yorum: 0

Balıkesir’de konut satışları azaldı

Türkiye İstatistik Kurumu Balıkesir Bölge Müdürlüğü (TÜİK) tarafından açıklanan verilere Balıkesir'deki göre konut satışları Nisan ayında bir...

Balıkesir’de konut satışları azaldı

Türkiye İstatistik Kurumu Balıkesir Bölge Müdürlüğü (TÜİK) tarafından açıklanan verilere Balıkesir'deki göre konut satışları Nisan ayında bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 23.9 oranında azaldı.

TÜİK tarafından açıklanan rakamlara göre Balıkesir'deki konut satışları, Nisan ayında bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 23.9 oranında azalış göstererek bin 766 konut satışı gerçekleşti. Balıkesir" deki toplam konut satışlarında ikinci elde yüzde 71.2 ile bin 258 konut satılırken, ilk satışların payı ise yüzde 28.8 ile 508 konut oldu. Balıkesir'de geçen yılın aynı ayına göre yüzde 59 azalış ile 210 adet ipotekli satış gerçekleşti.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber