Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 16 Aralık 2017 - 15:58 Yorum: 0

Balıkesir’de lodos fırtınası

Sabah saatlerinde Kuzey Ege'de etkili olmaya başlayan ve hızı 75 kilometreye kadar çıkan lodos fırtınası sebebiyle oluşan dev dalgalar Balıkesir'in Edremit...

Balıkesir’de lodos fırtınası

Sabah saatlerinde Kuzey Ege'de etkili olmaya başlayan ve hızı 75 kilometreye kadar çıkan lodos fırtınası sebebiyle oluşan dev dalgalar Balıkesir'in Edremit ilçesinde kordonda çökmelere yol açtı.

Sabah saatlerinde etkili olmaya başlayan ve hızı zaman zaman 75 kilometreye kadar çıkan lodos fırtınası özellikle Balıkesir'in Edremit, Ayvalık, Burhaniye ve Gömeç ilçelerinde dev dalgalara sebep oldu. Edremit'in Akçay kordonunda oluşan dev dalgalar kordona zarar vererek çökmelere ve göçüklere sebebiyet verdi.

Balıkesir Valiliği, vatandaşları fırtınanın yol açabileceği zararlara karşı uyardı. Balıkçılar derelere sığınırken, vatandaşların da dev dalgalar ile fotoğraf çekimi yaptıkları görüldü.

Balıkesir’de lodos fırtınası

Balıkesir’de lodos fırtınası

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber