Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Asayiş 16 Temmuz 2020 - 16:28 Yorum: 0

Balıkesir’de polisten silah ve uyuşturucu operasyonu

Balıkesir'de polis ekipleri yaptıkları ayrı ayrı operasyonlarda 4 silah ve mermi ile çok sayıda uyuşturucu madde ele geçirdi.

Balıkesir’de polisten silah ve uyuşturucu operasyonu

Balıkesir'de polis ekipleri yaptıkları ayrı ayrı operasyonlarda 4 silah ve mermi ile çok sayıda uyuşturucu madde ele geçirdi. Polis ekipleri operasyonlarda 5 kişiyi yakaladı.

Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğünce uyuşturucu madde ticareti ve kullanımını önlemeye yönelik olarak Emniyet Müdürlüğü personellerince yapılan 4 çalışmada 5 şahıs yakalandı. Polis ekiplerince yapılan aramalarda; 129 adet sentetik ecza hap, 6.92 gram skunk maddesi, 0.57 gram esrar maddesi ve 0.70 gram metamfetamin ele geçirildi.

Polis 4 silah ve mermi ele geçirdi

Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğünce il genelinde yapılan çalışmalarda; Balıkesir il merkezinde, 1 adet Blow marka ve 1 adet Retay marka 9 mm çapında kuru sıkı tabanca, Ayvalık ilçesinde 1 adet Colt marka 9 mm çapında ruhsatsız tabanca ve bu tabancaya ait 1 adet şarjör ve 1 adet fişek, Burhaniye ilçesinde, 1 adet 9 mm çapında Glock marka tabanca bu tabancaya ait 1 adet şarjör ve 1 adet fişek olmak üzere toplam 2 adet ruhsatsız tabanca, 2 adet kuru sıkı tabanca ve 2 adet fişek ele geçirildi.

Balıkesir’de polisten silah ve uyuşturucu operasyonu

Balıkesir’de polisten silah ve uyuşturucu operasyonu

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber