Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 09 Ekim 2016 - 10:58 Yorum: 0

Balıkesir’de su altı ve üstü kurtarma timi kuruluyor

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı tarafından personelin su altı ve su üstü arama kurtarma ekibi dalış eğitimleri yapılıyor.

Balıkesir’de su altı ve üstü kurtarma timi kuruluyor

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı tarafından personelin su altı ve su üstü arama kurtarma ekibi dalış eğitimleri yapılıyor. Kurulan ekip ile Marmara ve Ege'ye kıyısı olan Balıkesir'de itfaiye su altında ve üstünde de kurtarma çalışması yapabilecek.

25 itfaiye personelinin katıldığı eğitimler Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde gerçekleştiriliyor. Eğitim alan personel 2 yıldız bröveli dalgıç lisansına ve 2 uzmanlık belgesine sahip olacak. 25 personel bunun dışında önümüzdeki sezon başında ise 3 yıldız bröveli dalgıç lisansına sahip olacak.

İda Dalış Merkezi tarafından gerçekleştirilen eğitimlerde kıyıdan ve açık denizde dalış eğitimleri verilirken çalışmalar hakkında bilgi veren Mehmet Yılmaz Tabanlı "İtfaiyeci arkadaşlarımızı ile verimli ve güzel bir eğitim kampı yapıyoruz. Eğitim dalışlarımız gayet başarılı. Balıkesir'in konuyla ilgili her bölgesinden arkadaşlarımız burada. Ekibimiz en kısa sürede eğitimlerini tamamlayarak hizmet vermeye başlayacaklar" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber