Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Güncel 02 Ağustos 2014 - 01:03 Yorum: 0

Balıkesir'de tarla sınırı kavgası: 2 ölü

BALIKESİR (AA) - Dursunbey ilçesinde tarla sınırından dolayı iki aile arasında çıkan tartışmada 2 kişi öldü.Alınan bilgiye göre, ilçeye bağlı Kavacık Mahallesinde, Ali Şimşek...

Balıkesir'de tarla sınırı kavgası: 2 ölü

BALIKESİR (AA) - Dursunbey ilçesinde tarla sınırından dolayı iki aile arasında çıkan tartışmada 2 kişi öldü.

Alınan bilgiye göre, ilçeye bağlı Kavacık Mahallesinde, Ali Şimşek ve eşi Arife Şimşek ile Ünal Ş. arasında tarla sınırı nedeniyle çıkan tartışma kavgaya dönüştü.

Kavganın büyümesi üzerine Ünal Ş. yanında getirdiği silahla Ali ve Arife Şimşek'e ateş etti. Silah seslerine duyan vatandaşlar durumu jandarma ve sağlık ekiplerine haber verdi. 

Sağlık ekipleri tarafından, öldüğü belirlenen Ali ve Arife Şimşek Dursunbey Devlet Hastanesi morguna kaldırılırken, olay yerinden kaçmak isterken vatandaşlar tarafından yakalanan Ünal Ş. de jandarma ekipleri tarafından gözaltına alındı. 

Mahalle sakinleri bacanak olan Ünal Ş. ile Ali Şimşek arasında tarla sınırı konusunda uzun süredir anlaşmazlık olduğunu iddia etti.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber