Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 09 Temmuz 2018 - 10:53 Yorum: 0

Balıkesir’de turizm uygulamasında aranan 11 şahıs yakalandı

Balıkesir ve 20 ilçesinde emniyet tarafından turizm asayiş uygulaması yapıldı.

Balıkesir’de turizm uygulamasında aranan 11 şahıs yakalandı

Balıkesir ve 20 ilçesinde emniyet tarafından turizm asayiş uygulaması yapıldı. Uygulama sırasında 3 bin 751 kişi sorgulanırken 11 aranan şahıs tutuklandı.

Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından yapılan turizm uygulaması ile yaz aylarında tatile gelen yerli ve yabancı ziyaretçilerin güvenli tatil yapmaları hedeflendi. Balıkesir Emniyet Müdürlüğüne bağlı 113 ekip ve 456 personel ile yapılan uygulamada 3 bin 751 kişinin Genel Bilgi Toplama (GBT) sorgusu yapıldı. 456 araç kontrol edildi ve 50 aracın sürücülerine cezai işlem uygulandı. Evrakları eksik olan 101 araç ise trafikten men edildi. Uygulama kapsamında haklarında arama kararı bulunan 11 kişi yakalandı. Denetim sonucunda araçlara 17 bin 956 TL ceza kesildi. Ekipler umuma açık yer uygulaması kapsamında da denetlemeler yapıldı. Yapılan aralamalarda haklarında yakalama kararı bulunan 11 kişi de yakalandı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber