Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Güncel 16 Eylül 2014 - 15:58 Yorum: 0

Balıkesir'de uyuşturucu operasyonları

Bir haftada düzenlenen 12 operasyonda değişik miktarlarda uyuşturucu maddeler ele geçirildi, 6 kişi tutuklandı

Balıkesir'de uyuşturucu operasyonları

BALIKESİR (AA) - Balıkesir merkez ve ilçelerinde bir haftada düzenlenen 12 operasyonda değişik miktarlarda uyuşturucu maddeler ele geçirildi.

Valilikten yapılan yazılı açıklamaya göre, Balıkesir Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, son bir haftada, merkez ile Ayvalık, Bandırma, Edremit, Susurluk ve Sındırgı ilçelerinde uyuşturucu madde satıcılarına ve kullanıcılarına yönelik 12 operasyon düzenledi.

Uyuşturucu madde sattıkları ve kullandıkları tespit edilen 3'ü suça sürüklenen çocuk olmak üzere 28 kişi yakalandı.

Şüphelilerin üzerlerinde, araç ve ikametlerinde yapılan aramalarda, 2 kilo 13 gram esrar, 37 uyuşturucu hap, 375 gram satışa hazır sentetik kannabinoid, hassas terazi, bir ruhsatsız av tüfeği ele geçirildi.

İfadelerinin ardından adli makamlara sevk edilen şüphelilerden 6'sı tutuklandı, diğerleri tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber