Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 17 Mart 2015 - 13:13 Yorum: 0

Balıkesir'de uyuşturucu ve kaçak sigara operasyonları

41 operasyonda 67 şüpheli yakalandı 11'i tutuklandı

Balıkesir'de uyuşturucu ve kaçak sigara operasyonları

BALIKESİR (AA) - Balıkesir Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince kaçak sigara ve uyuşturucu satıcılarına yönelik 41 operasyon yapıldı, 67 şüpheli gözaltına alındı ve 11'i tutuklandı.

İl Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamaya göre 20 gün içinde il genelinde uyuşturucu ve kaçak sigara satıcılarına yönelik 41 ayrı operasyon yapıldı. Uyuşturucuya yönelik yapılan 20 operasyonda gözaltına alınan 36 şüpheliden 11'i tutuklanırken diğerleri tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Kaçak sigara satıcılarına yönelik 21 operasyonda ise 31 şüpheli yakalanıp ifadelerinin ardından adli mercilere sevk edildi.

Operasyonlarda, 32 adet 79 gram sentetik kannabinoid (bonzai) maddesi, 14 adet 53 gram esrar maddesi, 54 ecstasy, 3 ruhsatsız tabanca ve 14 mermi ile 18 bin 883 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirildi.

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber