Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 24 Ağustos 2016 - 17:43 Yorum: 0

Balıkesir’e şehit ateşi düştü

Diyarbakır'ın Lice ilçesinde terör örgütü ile güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada şehit olan Jandarma Astsubay Çavuş Ender Fatih Yılmaz'ın...

Balıkesir’e şehit ateşi düştü

Diyarbakır'ın Lice ilçesinde terör örgütü ile güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada şehit olan Jandarma Astsubay Çavuş Ender Fatih Yılmaz'ın acı haberi Balıkesir'deki ailesine ulaştı.

27 yaşındaki Jandarma Astsubay Çavuş Ender Fatih Yılmaz, Diyarbakır'ın Lice ilçesinde terör örgütü ile girilen çatışmada şehit düştü. Genç astsubayın şehadet haberi Bandırma'da ikamet eden ailesine ulaştı. Kaymakam Tuncay Sonel ve 6. Ana Jet Hava Üs Komutan Vekili Albay Aziz Korkut tarafından şehidin ailesine acı haber verildi. Şehidin kardeşi Enes Yılmaz acı haberi öğrenince göz yaşlarına boğuldu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber