Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 24 Kasım 2016 - 17:48 Yorum: 0

Balıkesirli işadamları Dubai’ye çıkarma yaptı

Balıkesir Ticaret Odası ve KOSGEB işbirliği ile düzenlenen, 21-24 Kasım 2016 tarihleri arasında Dubai'de gerçekleşen "Dubai Big 5 2016 İnşaat ve Yapı...

Balıkesirli işadamları Dubai’ye çıkarma yaptı

Balıkesir Ticaret Odası ve KOSGEB işbirliği ile düzenlenen, 21-24 Kasım 2016 tarihleri arasında Dubai'de gerçekleşen "Dubai Big 5 2016 İnşaat ve Yapı Malzemeleri Fuarı"na Balıkesir'den 35 kişilik kafile çıkarma yaptı.

21-24 Kasım 2016 tarihleri arasında Dubai Dünya Ticaret Merkezi'nde gerçekleştirilen "Dubai Big 5 2016 inşaat ve yapı malzemeleri Fuarı"na, Balıkesir Ticaret Odası Başkanı Fahri Ermişler ve BTO üyeleri katıldı. Dubai Dünya Ticaret Merkezi'nde gerçekleştirilen Ortadoğu'nun en önemli yapı ve inşaat fuarı ziyaretçiler tarafından büyük ilgi gördü.

Dünyada kullanılan son teknoloji ürünleri ve İnşaat sektöründeki son gelişmeleri yakından takip etme fırsatı yakaladıklarını ifade eden BTO Başkanı Ermişler, "Burada çok değişik fikirler edindik. İnşaat alanındaki hızlı gelişmeleri yerinde görüp tecrübe sahibi olduk. İnşaat alanında Dünya'daki gelişmeleri Balıkesir'de uygulamayı hedefliyoruz. İnşaat sektörü çok hızlı bir büyüme gösteriyor. Bu büyümenin yanı sıra Balıkesir" de son teknolojiyi ve teknolojik ürünleri de getirmek için çeşitli görüşmelerde bulunduk. Balıkesir'de inşaat sektörü bu gelişmelerin karşısında kendini yenilemelidir. İşte bu maksatla fuara katıldık. Fuar alanında Balıkesir firmalarımızın stantlarını yerinde ziyaret ettik. Stantları ziyaret ettiğimiz esnada Türkiye Cumhuriyeti Başkonsolosluğu Ticaret Bürosu Ticari Ataşesi Hasan Önal ve İstanbul Demir ve Demir Dışı Metaller İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Rıdvan Mertöz ile fuar hakkında görüşlerimizi paylaştık. Balıkesir" li firmalarımızı uluslararası fuarlarda görmek bizleri oldukça memnun ediyor. İhracat potansiyelimizi arttırmada bu tarz fuarlarda kendimizi tanıtmam-ız şart" dedi.

Balıkesirli işadamları Dubai’ye çıkarma yaptı

Balıkesirli işadamları Dubai’ye çıkarma yaptı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber