Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 22 Ocak 2019 - 16:43 Yorum: 0

Balıkesirspor Baltok çeyrek final vizesi arıyor

Ziraat Türkiye Kupası son 16 turu 2. maçında Balıkesirspor Baltok evinde Trabzonspor'u konuk ediyor.

Balıkesirspor Baltok çeyrek final vizesi arıyor

Ziraat Türkiye Kupası son 16 turu 2. maçında Balıkesirspor Baltok evinde Trabzonspor'u konuk ediyor. 23 Ocak Çarşamba günü Balıkesir Atatürk Stadı'nda oynanacak karşılaşma saat 20.30'da başlayacak.

Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turu'nda Trabzonspor'la karşılaşacak olan Balıkesirspor Baltok, zorlu maçın hazırlıklarına devam etti. İlk maçta rakibine 2-1 mağlup olan Balıkesir temsilcisi, evindeki maçı 1-0 kazanırsa tur atlayacak. 2-1'lik skorda karşılaşma uzarken 2 farklı her Balıkesirspor Baltok galibiyetinde tur atlayan takım kırmızı-beyazlılar olacak. Beraberlik ve Trabzonspor galibiyetlerinde ise çeyrek finale adın yazdıracak ekip bordo-mavililer olacak. Balıkesirspor Baltok-Trabzonspor maçını Hüseyin Göçek yönetecek. Göçek'in yardımcılıklarını Alpaslan Dedeş ve Erdem Bayık yapacak. Müsabakada dördüncü hakem olarak ise Hakan Ceylan görev yapacak. Öte yandan şu ana kadar 6 bin bilet satılırken kale arkası biletlerinin de satışa sunulduğu açıklandı. Deplasman tribünü biletleri ise tükendi.

Balıkesirspor Baltok çeyrek final vizesi arıyor

Balıkesirspor Baltok çeyrek final vizesi arıyor

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber