Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 17 Aralık 2018 - 17:58 Yorum: 0

Balıkesirspor Baltok’ta hedef kupa

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Balıkesirspor Baltok kupanın ilk maçında deplasmanda 2-0 mağlup ettiği Çaykur Rizespor ile rövanş maçına çıkıyor.

Balıkesirspor Baltok’ta hedef kupa

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Balıkesirspor Baltok kupanın ilk maçında deplasmanda 2-0 mağlup ettiği Çaykur Rizespor ile rövanş maçına çıkıyor. Haftas onu Adana Demirspor'u 2-1 mağlup ederek ligde alt sıralardan kurtulan Balıkesirspor Baltok kupada da yoluna devam etmek istiyor.

Ziraat Türkiye Kupası 5.t urunda rövanş maçları yarın başlıyor. Kupanın ilk maçında Çaykur Rizespor deplasmanında 2-0 galip gelen Balıkesirspor Baltok 18 Aralık Salı günü oynanacak rövanş mücadelesi öncesinde büyük bir avantaj yakalamış durumda. Saat 15.00'de A Spor ekranlarından canlı yayınlanacak olan mücadeleyi Koray Gençerler, Samet Çiçek ve İbrahim Bozbey yönetecek.

Balıkesirspor Baltok 5. turu geçmesi halinde son 16 turundaki rakibi cuma günü belli olacak.

Orhan Saka Konferans Salonu'nda saat 11.00'de gerçekleştirilecek kura çekimi törenine federasyon yetkilileri ve kulüp temsilcileri katılacak. 5. turu geçen 16 takımın katılacağı ve çift maç eleminasyon sisteminin uygulanacağı Ziraat Türkiye Kupası son turunda ilk maçlar 15, 16 ve 17 Ocak 2019 tarihlerinde, rövanşlar ise 22, 23 ve 24 Ocak 2019 tarihlerinde oynanacak.

Balıkesirspor Baltok’ta hedef kupa

Balıkesirspor Baltok’ta hedef kupa

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber