Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 20 Eylül 2014 - 20:18 Yorum: 0

Balıkesirspor-Galatasaray maçından notlar

Ligde 39 yıl aradan sonra sahasında Galatasaray ile karşılaşan Balıkesirspor'da taraftarlar maça ilgi göstermedi

Balıkesirspor-Galatasaray maçından notlar

BALIKESİR (AA) - Spor Toto Süper Lig'de 39 yıl aradan sonra Galatasaray'ı sahasında konuk eden Balıkesirspor'da taraftarlar maça ilgi göstermedi. 

Balıkesir Atatürk Stadı'nda oynanan karşılaşmada kırmızı beyazlı taraftarlara ait olan bölümlerde büyük boşluklar gözlenirken, konuk takım taraftarları ise kendilerine ayrılan bölümün büyük kısımını doldurdu.

İki takım taraftarları da karşılaşma öncesi ısınmak için sahaya çıkan oyuncularına büyük sevgi gösterilerinde bulundu. 

Karşılaşmada bin 500 polis görev yaptı, 195 gazeteci de maça akredite oldu. 

Ligde bugüne kadar sadece 1975-1976 sezonunda mücadele eden Balıkesirspor, o dönem 9. haftada Galatasaray ile karşılaşmış ve maçı 33. dakikada Özer Umdu'nun golüyle 1-0 kazanmıştı. 

-Galatasaray'da 1, Balıkesirspor'da 4 değişiklik-

Galatasaray'da teknik direktör Cesare Prandelli geçen haftaki Eskişehirspor maçı kadrosuna göre 1 oyuncu değişikliği yaptı.

İtalyan teknik adam, bu karşılaşmada sadece Veysel Sarı'ya görev vermezken, yerine Yasin Öztekin ilk 11'de sahaya çıkan isim oldu.

Balıkesirspor Teknik Direktörü İsmail Ertekin ise geçen hafta deplasmanda 2-0 mağlup oldukları Torku Konyaspor karşılaşması kadrosuna göre ilk 11'de 4 oyuncu değişikliğine gitti.

Ertekin, Galatasaray karşısında ilk 11'de Murat Gürbüzerol, Kerem Can Akyüz, İlhan Depe ve Abdülhamit Yıldız yerine Jabbie, Okan Alkan, Sercan Yıldırım, ve Bülent Cevahir'i ilk 11'de sahaya sürdü. 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber