Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 01 Nisan 2015 - 16:38 Yorum: 0

Balıkesirspor kritik virajda

Kulüp Asbaşkanı Çelik: "İçerideki Mersin İdmanyurdu ve dış sahadaki Medicana Sivasspor maçı, Balıkesirspor'un bu sezonki konumunu belirleyecek. Bu iki haftada 6 puan almamız gerekiyor ve bunu başaracağımıza inanıyorum"

Balıkesirspor kritik virajda

BALIKESİR (AA) - Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Balıkesirspor, ligden düşmeme yolunda büyük önemi bulunan Mersin İdmanyurdu ve Medicana Sivasspor maçlarını galibiyetle tamamlayarak 6 puan kazanmayı hedefliyor.

Kırmızı-beyazlılar, sahasında Mersin İdmanyurdu ile oynayacağı müsabakanın hazırlıklarını, Teknik Direktör Kemal Özdeş yönetiminde Atatürk Stadı'nda gerçekleştirilen antrenmanla sürdürdü.

Kulüp Asbaşkanı İsa Tamer Çelik, idman öncesi gazetecilere yaptığı açıklamada, sezona kötü başladıklarını ve ikinci yarıda çıkışa geçmeye çalışırken puan kayıpları yaşadıklarını söyledi.

Son haftalarda ise iyi oyuna rağmen istedikleri sonuçları alamadıklarını dile getiren Çelik, şöyle konuştu:

"Çaykur Rizespor müsabakası çıkış maçımız olabilirdi. İyi oynadık, 2-0 öne geçtik ama maç berabere bitti. Bursaspor'a karşı da deplasmanda iyi oynadık, 4-2 kazanacağımız maçı talihsiz bir şekilde 4-2 kaybettik. Eskişehirspor ile burada iyi bir maç çıkarttık ve güzel galibiyet aldık. Galibiyetlerimizi Mersin İdmanyurdu ve Medicana Sivasspor ile devam ettirirsek ligdeki pozisyonumuz netleşir. İçerideki Mersin İdmanyurdu ve dış sahadaki Medicana Sivasspor maçı, Balıkesirspor'un bu sezonki konumunu belirleyecek. Bu iki haftada 6 puan almamız gerekiyor ve bunu başaracağımıza inanıyorum."

Çelik, teknik heyet ve futbolcuların morallerinin yerinde olduğunu anlatarak, iki haftada 6 puan alacak güç, sinerji ve motivasyonun takımda bulunduğunu sözlerine ekledi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber