Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 08 Aralık 2016 - 17:38 Yorum: 0

Balıkesirspor taraftar desteği bekliyor

Balıkesirspor Teknik Direktörü Can Cangök, cumartesi günü sahalarında oynayacakları Şanlıurfaspor maçı öncesi, "Taraftarlarımızın desteğini bekliyoruz"...

Balıkesirspor taraftar desteği bekliyor

Balıkesirspor Teknik Direktörü Can Cangök, cumartesi günü sahalarında oynayacakları Şanlıurfaspor maçı öncesi, "Taraftarlarımızın desteğini bekliyoruz" dedi.

Balıkesirspor Teknik Direktörü Can Cangök, Balıkesirspor tesislerinde hafta sonu oynanacak müsabaka öncesi açıklamalarda bulundu. Cangök, "Balıkesirspor iyi bir takım, bundan hiçbirimizin kuşkusu yok. Elimizde kadro sıkıntısı var, eksiklerimiz var. Oynatabileceğimiz 17 futbolcumuz var. Muhammed Almanya'da yeni ameliyat oldu. Muhammed'in bu sezon oynaması zor görülüyor. Onun haricinde Okan bu hafta sarı kart cezalısı durumuna düştü. Boluspor maçı da böyle bir ortam içinde oynandı. Gittiğimiz gün çok yoğun bir kar yağışı vardı. Sahada don ve buz olur diye bakıyorduk. Oyuncular maç öncesi sahada ısınırken don ve buz olmadığını gördük. Bakımlı sahalar bizim gibi futbol oynamaya çalışan takımlar için çok önemli. Boluspor da bizim gibi iyi futbol oynayan bir takım. Boluspor kadro olarak bizden iyi bir takım" dedi.

"Transfer düşünecek zamanım yok"

Cangök, futbolcularını motive ettiğini belirterek, "Bu hafta oynayacağımız Şanlıurfa maçına daha sağlıklı ve moralli bakabiliyoruz. Önümüzü daha iyi şekilde görebiliyoruz. Önümüzde kalan 3 maçta 9 puan alırsak, Balıkesirspor yapılabileceklerin en iyisini yapmış olacak. Tabi ki kolay maç yok. Bütün maçlarda olduğu gibi büyük takım, küçük takım ayrımı asla yapmak istemiyorum. Küçük takımlar bu ligde çok daha baş yarar. Büyük takıma oyuncular her zaman daha çok motive olur. "Küçük takım nasılsa yeneriz" dediğin her maçta başın her zaman ağrıtır. Onun için tedbiri elden bırakmamalıyız, arkadaşlarıma hep bunu söylüyoruz. Elit ve karakterli bir oyuncu grubumuz var. Hepimiz Balıkesirspor'u el birliği ile daha yükseklere nasıl taşırız diye çalışıyoruz. İnşallah taraftarımızın desteği ile gece maçında iyi bir skor ile 3 puan alırız. Takımımızın galibiyetlere ihtiyacı var. Altınordu maçında aldığımız mağlubiyet takıma ve taraftara çok büyük hasar verdi. Takımımızın çok eksiği var. Cüneyt Köz ile yönetimin çağırıp görüştüğünü biliyorum. Şu anda transfer düşünecek zamanım yok. Ben önümüzdeki Şanlıurfaspor maçını düşünüyorum" şeklinde konuştu.

"Benim için Balıkesirspor'dan önemli bir şey yok"

Balıkesirspor'un şu anda birlik ve beraberliğe ihtiyacı olduğunu söyleyen Cangök, "Bence birbirimize daha çok ihtiyacımız var. Balıkesirspor'un daha çok sahiplenmeye ihtiyacı var. Benim için Balıkesirspor'dan daha önemli bir şey yok. Ben Balıkesirspor'da gözümü açtım. Balıkesirspor için basının da önem vermesini bekliyorum. Taraftarımızın takımına değer vermesini istiyorum. Balıkesirspor başarılı olursa sokağa çıktığımda, şehrin insanının mutlu olduğunu gözlemliyorum. Balıkesirspor ne kadar yukarıda olursa marka değerimiz daha yukarılarda olur" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber