Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 09 Mart 2015 - 15:28 Yorum: 0

Balıkesirspor umutlarını sürdürüyor

Kulüp Başkanı Aktürk: "Üst üste iki maç alırsak bu lige tutunabileceğimize inanıyorum"

Balıkesirspor umutlarını sürdürüyor

BALIKESİR (AA) - Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Balıkesirspor'da yönetim, hafta sonunda alınan beraberliğin ardından azalsa da ligde kalma umutlarını halen sürdürüyor.

Aktürk, AA muhabirine yaptığı açıklamada, hafta sonunda deplasmanda yapacakları Bursaspor maçında şeytanın bacağını kırmayı ve yakalamayı arzu ettikleri çıkışın ilk galibiyetini almak istediklerini söyledi.

Çaykur Rizespor karşılaşmasında 2-0 önde olmalarına rağmen ikinci yarıda ortaya konan kötü oyunla 3 puanı kaçırdıklarını dile getiren Aktürk, "Ligde kalma umutlarımız hala devam ediyor. Üst üste iki maç alırsak bu lige tutunabileceğimize inanıyorum" dedi.

Teknik kadroda herhangi bir değişim yaşanmayacağını belirten Aktürk, "Teknik direktör Kemal Özdeş ile yolumuza devam edeceğiz. Halen lig bitmiş değil ve oynanacak çok maç var" diye konuştu.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber