Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 24 Eylül 2017 - 17:28 Yorum: 0

BAL’ın ilk haftasında Aydın takımları 2 beraberlik, 1 galibiyet aldı

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 8. Grupta mücadele eden Aydın takımlarından Kuşadasıspor haftayı üç puanla kapatırken, deplasmanda mücadele eden Sökespor...

BAL’ın ilk haftasında Aydın takımları 2 beraberlik, 1 galibiyet aldı

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 8. Grupta mücadele eden Aydın takımlarından Kuşadasıspor haftayı üç puanla kapatırken, deplasmanda mücadele eden Sökespor ve Bozdoğan Belediyespor ise birer puana razı oldu.

Bölgesel Amatör Lig 8. Grupta mücadele eden Kuşadasıspor kendi evinde Uşak Vefaspor'u 2-1'lik skorla geçerek lige galibiyetle başladı. Sökespor, Ödemişspor deplasmanından 1-1'lik skorla dönerken bir puanın sahibi oldu. Bir diğer Aydın temsilcisi Bozdoğan Belediyespor ise deplasmanda Yatağanspor ile 1-1 berabere kalarak haftayı bir puanla kapattı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber