Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Güncel 12 Mart 2015 - 12:23 Yorum: 0

Balışeyh ilçesinde çiftçiler bilgilendirildi

KIRIKKALE (AA) - Balışeyh ilçesinde çiftçileri çeşitli tarımsal konularda bilgilendirmek amacıyla toplantı düzenlendi.İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü tarafından Kırlangıç...

Balışeyh ilçesinde çiftçiler bilgilendirildi

KIRIKKALE (AA) - Balışeyh ilçesinde çiftçileri çeşitli tarımsal konularda bilgilendirmek amacıyla toplantı düzenlendi.

İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü tarafından Kırlangıç köyü konağında düzenlenen toplantıda, çiftçilere tarımsal destekleme takvimi, genel hayvansal ve bitkisel üretim konularında bilgi verildi.

Toplantıda konuşan Kaymakam Yusuf Yıldırım, yörede çiftçiliğin büyük önem taşıdığını belirterek, düzenlenen eğitimler sayesinde organik tarım, toprak analizi, desteklemeler, toprak analizi, tarla ve bahçelerde ilaç kullanımı, budama, meyvecilik ve daha bir çok konuda çiftçilerin bilgilendirildiğini söyledi.

Toplantıya, Kaymakam Yıldırım'ın yanı sıra, Balışeyh Belediye Başkanı Ali Dedelioğlu, Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Recep Kırbaş, Kırıkkale Üniversitesi Delice Meslek Yüksek Okulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Kamil Kara ve çiftçiler katıldı.

ETİKETLER: Balışeyh , çiftçiler , toplantı
Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber