Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 22 Eylül 2014 - 21:48 Yorum: 0

Balkan dernekleri Salihli'de toplandı

MANİSA (AA) - İzmir Balkan Dernekleri Federasyonu’nun aylık değerlendirme toplantısı Salihli'de yapıldıSalihli Kosovalılar Kültür ve Yardımlaşma Derneği'nde gerçekleştirilen toplantıya İzmir...

Balkan dernekleri Salihli'de toplandı

MANİSA (AA) - İzmir Balkan Dernekleri Federasyonu’nun aylık değerlendirme toplantısı Salihli'de yapıldı

Salihli Kosovalılar Kültür ve Yardımlaşma Derneği'nde gerçekleştirilen toplantıya İzmir Balkan Dernekleri Federasyonu Başkanı Vahap Savaşan ile 14 dernek başkanı katıldı.

Burada gazetecilere açıklama yapan Salihli Kosovalılar Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Abdülhadi Hür, Balkan derneklerinin el ele verip, Balkanlarla Türkiye arasında köprü oluşturduğunu, bu doğrultuda çalışmalarını sürdürdüklerini ifade etti.

Hür, 28 Ekim'de dayanışma yemeği düzenleyeceklerini, geceye TRT İzmir Radyosu ses sanatçısı Havva Karakaş'ın da katılacağını söyledi.

 

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber