Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Ekonomi 17 Kasım 2018 - 10:03 Yorum: 0

Balkan iş dünyası Tekirdağ’da buluşuyor

Trakya Kalkınma Ajansı, 6 Balkan ülkesinin iş adamlarını Tekirdağ'da bir araya getiriyor.

Balkan iş dünyası Tekirdağ’da buluşuyor

Trakya Kalkınma Ajansı, 6 Balkan ülkesinin iş adamlarını Tekirdağ'da bir araya getiriyor.

Trakya Kalkınma Ajansı tarafından bu yıl 5'incisi düzenlenecek Uluslararası Trakya ve Balkan İş Forumu'na Yunanistan, Bulgaristan, Makedonya, Romanya, Sırbistan ve Karadağ'dan 100'e yakın iş adamının yanı sıra milletvekilleri, dernek başkanları ve iş dünyasından kanaat önderleri katılacak. Bölgeler arası ticaret hacminin geliştirilmesi ve ekonomik ilişkilerin güçlendirilmesi amacıyla düzenlenecek forum kapsamında ikili iş görüşmeler (B2B) düzenlenecek. İkili görüşmelerde gıda, tarım, ambalaj, hayvancılık, tarım makineleri, inşaat, turizm ve sağlık turizmi, orman ürünleri, lojistik, makine yan sanayi sektörlerinde yatırım ve iş birliği fırsatları öne çıkıyor.

21 Kasım Çarşamba günü açılışını TBMM Başkanvekili Prof. Dr. Mustafa Şentop'un yapacağı; Balkanlar ile Trakya arasındaki ticari ve ekonomik hareketliliğe önemli ivme katması planlanan program Tekirdağ'da bir otelde saat 10.00'da başlayacak.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber