Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 24 Kasım 2016 - 14:18 Yorum: 0

Balkes, Altınordu maçından 3 puan bekliyor

Balıkesirspor Teknik Direktörü Can Cangök, pazar günü karşılaşacakları Altınordu maçında güzel futbol oynayarak, 3 puan almak istediklerini söyledi.

Balkes, Altınordu maçından 3 puan bekliyor

Balıkesirspor Teknik Direktörü Can Cangök, pazar günü karşılaşacakları Altınordu maçında güzel futbol oynayarak, 3 puan almak istediklerini söyledi.

Balıkesirspor TFF 1. Lig'in 12. haftasında İzmir deplasmanında karşılaşacağı Altınordu maçına kulüp tesislerinde günde çift antrenman ve Değirmen boğazı mesire alanında yaptığı kros çalışmaları ile hazırlanıyor. Antrenman sonrası basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Teknik Direktör Cangök, "Geçtiğimiz hafta ligin güçlü ekiplerinden Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçında takımım tutuk bir oyun sergiledi. Ama yine de aldığımız 1 puan bizim için çok güzel oldu. Maçta aldığımız 1 puan ile ligde 5. sırada bulunan yerimizi koruduk. Bu hafta İzmir'de Altınordu ile yapacağımız müsabakaya günde iki antrenman ile hazırlanıyoruz. Önceki günde Değirmen Boğazı mesire alanında kros çalışması yaparak kondisyon yükledik. Futbolcularımın antrenmandaki çalışma hırsları beni mutlu ediyor. Takımım da ameliyat olan Muhammed Ali dışında eksiğimiz yok. Sahamızda kaybettiğimiz puanı, İzmir'de Altınordu deplasmanın da, oynayacağımız güzel futbol ile 3 puan alarak telafi edeceğiz" dedi.

Can Cangök, İzmir Bornova Stadı'nda oynayacakları Altınordu maçında Balıkesirspor taraftarlarını yanlarında görmek istediklerini belirterek, güzel futbol ve galibiyet görmek isteyen Balıkesirspor taraftarını İzmir oynanacak Altınordu maçına davet etti.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber