Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 12 Eylül 2016 - 16:18 Yorum: 0

Baltalı cinayete 3 gözaltı

Samsun'da sokak ortasında baltalı ve bıçaklı bir kişiye saldırarak öldürülmesi olayına karıştıkları iddia edilen 3 kişi polisin takibi sonucu yakalanarak...

Baltalı cinayete 3 gözaltı

Samsun'da sokak ortasında baltalı ve bıçaklı bir kişiye saldırarak öldürülmesi olayına karıştıkları iddia edilen 3 kişi polisin takibi sonucu yakalanarak gözaltına alındı.

Olay, Samsun'un İlkadım ilçesi Baruthane Mahallesi Anadolu Caddesi'nde önceki akşam meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, sokak üzerinde baltalı ve bıçaklı saldırısına uğrayan 2 çocuk babası Hamit Uyaner (39) ağır yaralandı. 112 Acil Servis ekipleri tarafından ambulansla Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Uyaner, yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Bürosu ekipleri yaptıkları araştırma sonucu cinayet olayına karışan C.Y.(47) ile oğlu İ.Ö.Y.(19) ve olay sırasında yanlarında bulunan H.K.'yi (21) yakalayarak gözaltına aldı. Polisteki sorgulanması tamamlanan 3 kişi bugün Samsun Adliyesi'ne sevk edildiler.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber