Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 23 Eylül 2019 - 15:48 Yorum: 0

Balya’da pilav ve aşure hayrı düzenlendi

Balıkesir'in Balya ilçesinde, Koyuneri Ortaokulu'nda 3'ncüsü düzenlenen geleneksel aşure ve pilav hayrı büyük ilgi gördü.

Balya’da pilav ve aşure hayrı düzenlendi

Balıkesir'in Balya ilçesinde, Koyuneri Ortaokulu'nda 3'ncüsü düzenlenen geleneksel aşure ve pilav hayrı büyük ilgi gördü. Okul Müdürü Gülay Dönmez'in öncülüğünde, mahalle muhtarı Yusuf Özmen, öğretmen ve öğrenci velilerinin katkıları ile düzenlenen hayırda çok sayıda vatandaşa pilav ve aşure ikramı yapıldı

Okul bahçesinde düzenlenen etkinliğe, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Kürcen, bazı okul müdürleri ile Koyuneri halkı ve çevre köylerden çok sayıda vatandaş katıldı. Okul Müdürü Gülay Dönmez ve emeği geçenlere teşekkür eden İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Kürcen, "Böyle etkinliklerin geleneksel hale getirilmesinin, hem öğrencilerin kültürümüzü benimsemesi hem de okul-veli işbirliğinin arttırılması açısından önemi büyüktür. Güzel bir etkinlik oldu. Emeği geçenlere ve katılanlara teşekkür ediyorum" dedi.

Etkinliğe katılan veliler de, böyle bir etkinliğe katılmaktan mutlu olduklarını söylediler.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber