Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Siyaset 17 Ocak 2022 - 21:28 Yorum: 0

Bandırma Belediyesinden sınava girecek öğrencilere lokma ikramı

Balıkesir'in Bandırma ilçesinde Bandırma Belediyesi ve Onyedi Eylül Üniversitesi işbirliğiyle Bandırma'da final sınavına girecek tüm öğrencilere lokma...

Bandırma Belediyesinden sınava girecek öğrencilere lokma ikramı

Balıkesir'in Bandırma ilçesinde Bandırma Belediyesi ve Onyedi Eylül Üniversitesi işbirliğiyle Bandırma'da final sınavına girecek tüm öğrencilere lokma ikramında bulunulmaya başlandı.

Onyedi Eylül Üniversitesi'nin merkez yerleşkesinde başlatılan uygulama çerçevesinde bu hafta final sınavlarına girecek olan üniversite öğrencilerine bir hafta boyunca lokma ikramında bulunulmaya başlandı. Üniversite öğrencileri sabah okullarına geldiklerinde sınav öncesinde kendilerine ikram edilen sıcacık lokmaları yiyerek Bandırma Belediyesi ve Onyedi Eylül Üniversitesi Rektörlüğü'ne duyarlı davranışları için teşekkür ettiler.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber