Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 22 Aralık 2014 - 17:33 Yorum: 0

Bandırma Devlet Hastanesi'nde yangın tatbikatı

BALIKESİR (AA) - Bandırma Devlet Hastanesi ve Balıkesir Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekipleri tarafından, hastane çalışanlarını olası bir yangın durumuna karşı bilinçlendirmek...

Bandırma Devlet Hastanesi'nde yangın tatbikatı

BALIKESİR (AA) - Bandırma Devlet Hastanesi ve Balıkesir Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekipleri tarafından, hastane çalışanlarını olası bir yangın durumuna karşı bilinçlendirmek amacıyla yangın ve kurtarma tatbikatı yapıldı.

Senaryo gereği, hastane binasında yangına ilk müdahale, hasta ve çalışanların tahliyesi, yüksek katlardan hastaların nakledilmesi tatbikatı gerçekleştirildi. Hastane çalışanları tatbikatı izlerken aynı zamanda neler yapacakları ve nasıl davranacakları konusunda bilgilendirildi. Tatbikatta sirenler çaldı, yangın alarmı verildi, hastalar tahliye edildi, bazı katlarda mahsur kalan hastalar itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı. Tatbikatta ayrıca personele son olarak yangın tüpleri ve tüplerin nasıl kullanılacağını uygulamalı olarak gösterildi.

Tatbikat UMKE gözetiminde başarılı bir şekilde uygulandı.

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber