Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 24 Mart 2015 - 17:18 Yorum: 0

Bandırma Devlet Hastanesine EMRAM Ödülü

BALIKESİR (AA) - Bandırma Devlet Hastanesine 6'ncı Seviye Dijital Hastane (EMRAM) Ödülü verildi.Başhekimi Muzaffer Şenveli, ulusal ve uluslararası alanda prestije sahip ödülü, Balıkesir...

Bandırma Devlet Hastanesine EMRAM Ödülü

BALIKESİR (AA) - Bandırma Devlet Hastanesine 6'ncı Seviye Dijital Hastane (EMRAM) Ödülü verildi.

Başhekimi Muzaffer Şenveli, ulusal ve uluslararası alanda prestije sahip ödülü, Balıkesir Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Hasan Hocaoğlu'ndan aldı.

Törende konuşan Şenveli, çevreye hasta gönderen değil, çevreden hasta alan bir hastane konumuna gelmek istediklerini söyledi.

Hastanede doktor branş açığının olmadığını belirten Şenveli, önceki günlerde yeni bir kardiyolog ile plastik cerrahi uzmanının göreve başladığını anlattı.

Hocaoğlu ise Bandırma, Gönen ve Erdek ilçelerinde kalp ve damar hastalıklarının yoğunluğuna dikkat çekti.

Balıkesir'de nüfusun genel itibarla yaşlı olduğunu ifade eden Hocaoğlu, "İlimizde, 40 yaşın üzerindeki nüfus, 40 yaşın altındakinden fazla. Yani Balıkesir, genelde yaşlı bir nüfusa sahip. Böyle olunca da kalp ve damar hastalıklarının fazla olması doğal. Balıkesir Devlet Hastanesine muayeneye gelenlerin yarısına yakını kalp ve damar hastalıklarından şikayetçi" diye konuştu.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber