Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 19 Mart 2015 - 15:53 Yorum: 0

Bandırma doğal gaz dönüşüm santralinin 500 tonluk parçası 5 saatte taşındı

Enerjisa ve Alman ortaklı bir şirket tarafından ilçede yaptırılacak doğal gaz dönüşüm santralinin 500 tonluk devasa parçası özel araçla taşındı

Bandırma doğal gaz dönüşüm santralinin 500 tonluk parçası 5 saatte taşındı

BALIKESİR (AA) - Bandırma ilçesine Enerjisa ve Alman ortaklı bir şirket tarafından yaptırılacak doğal gaz dönüşüm santralinin devasa parçası özel araçla 5 saatte taşındı.

Almanya'dan Bandırma Çelebi Limanına getirilen devasa parça ilçe merkezine 20 kilometre uzakta bulunan Şirinçavuş Mahallesi'nde yapılacak tesise özel araç üzerinde 5 saate varabildi. Bunun gibi büyük parçaların önümüzdeki dönemde Avusturya ve Endonezya'dan yine Bandırma Çelebi Limanı'na getirileceği belirtilirken, 500 tonluk parçanın limandan ana yola çıkması için 6 kamyonun yardımına ihtiyaç duyulduğu ifade edildi. Yüksekliği 15 metreyi bulan parça için Bandırma-Gönen yolundaki bazı üst geçitler tekrar takılmak üzere söküldü.

Taşıma sırasında kısa süreliğine bazı yollar trafiğe kapatıldı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber