Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 21 Mart 2015 - 14:53 Yorum: 0

Bandırma Kadın Girişimciler Kurulu, Eskişehir'de

ESKİŞEHİR (AA) - Bandırma Kadın Girişimciler Kurulu, sanayi kuruluşlarını incelemek ve Eskişehir Kadın Girişimciler Kurulu ile istişarede bulunmak üzere Eskişehir'e geldi. Eskişehir Ticaret...

Bandırma Kadın Girişimciler Kurulu, Eskişehir'de

ESKİŞEHİR (AA) - Bandırma Kadın Girişimciler Kurulu, sanayi kuruluşlarını incelemek ve Eskişehir Kadın Girişimciler Kurulu ile istişarede bulunmak üzere Eskişehir'e geldi.

 Eskişehir Ticaret Odası'ndan (ETO) yapılan açıklamaya göre, ETO Başkan Yardımcısı Süleyman Kutlu, kadınların ekonomide daha çok yer almaları için gayret gösterdiklerini, bu kapsamda çok yönlü çalışmalar yürüttüklerini bildirdi.

ETO'nun Türkiye’de kadın üye sayısının en fazla olduğu odaların başında geldiğini belirten Kutlu, 15 bine yakın üyenin yaklaşık 3 bin 600'ünün kadın olduğunu dile getirdi. 

Eskişehir İl Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Hüsniye Tali de kadın girişimciliğini geliştirmek için Uygulamalı Girişimcilik Eğitimleri'nin yanı sıra, liselerde girişimcilik dersleri verdiklerini ifade etti. Kadın girişimcilere karşı pozitif ayrımcılık yaptıklarını belirten Tali, kadınların öncelikle birlik olması gerektiğini, birlik olunca kadın girişimciliğinin de istihdamının da gelişeceğini kaydetti. 

Bandırma Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Gizem Ozar ise 30 üyesi bulunan kurul olarak 2008 yılından bu yana faaliyet yürüttüklerini ve ilçenin gelişimine katkı sağladıklarını anlattı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber