Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 21 Ağustos 2014 - 10:43 Yorum: 0

Bandırma Kent Konseyi Başkanı Coşkun:

''Kent Konseyini Bandırma’nın konseyi yapmak öncelikli hedeflerimiz arasındadır”

Bandırma Kent Konseyi Başkanı Coşkun:

BALIKESİR (AA) - Bandırma Kent Konseyi Başkanı Levent Coşkun, ''Kent Konseyini Bandırma’nın konseyi yapmak öncelikli hedeflerimiz arasındadır'' dedi.

İlçede bulunan tüm sivil toplum örgütlerinin genel kurul delegesi olmaları konusunda çalışma başlattıklarını açıklayan Coşkun, gazetecilere yaptığı açıklamada, ''25 Haziran 2014 tarihinde yapılan konsey genel kurulunda bazı sivil toplum örgütleri oy kullanamadı. Bu gelişmelerden sonra yönetim kurulumuz ilk iş olarak Bandırma Kaymakamlığı'ndan ilçede bulunan sivil toplum örgütlerinin listesini istedi. Kaymakamlıktan gelecek liste sonrasında konsey olarak genel kurul delege listesini güncelleyeceğiz. İlçede bulunan tüm sivil toplum örgütlerinin genel kurul delegesi yaparak Kent Konseyini Bandırma'nın Konseyi haline getireceğiz'' şeklinde konuştu.

Konsey olarak öncelikli olarak halkın taleplerini alacaklarını dile getiren Coşkun, ''Halkımızdan gelen talepler doğrultusunda çalışma programımızı belirleyeceğiz. Konsey tarafından yaptığımız projeleri değil halkımızın konseyden beklediği projeleri hayata geçireceğiz'' ifadesini kullandı. 

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber