Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Ekonomi 14 Nisan 2022 - 17:28 Yorum: 0

Bandırma’da Fırıntaş pidesine yoğun ilgi

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi iştiraki olan Fırıntaş'ın bu yıl vatandaşlara 2 lira 50 kuruşa sattığı ramazan pidesi Bandırma ilçesinde yoğun...

Bandırma’da Fırıntaş pidesine yoğun ilgi

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi iştiraki olan Fırıntaş'ın bu yıl vatandaşlara 2 lira 50 kuruşa sattığı ramazan pidesi Bandırma ilçesinde yoğun ilgi gördü. Bandırma'da fırıntaş büfeleri önünde uzun kuyruklar oluştu.

Balıkesir'in Bandırma ilçesinde tanesi 2.5 TL ye satılan pideye büyük ilgi var. Büyükşehir Belediyesi'nin Fırıntaş şirketinde hazırlanan ramazan pidelerini satın almak isteyen vatandaşlar sahildeki Fırıntaş pide satış büfesi önünde her gün bir kilometrelik kuyruk oluşturuyor. Piyasada tanesi 6 TL ye satılan pidelerin uygun fiyatlı alternatifi olan 2.5 TL lik pideyi almak için vatandaşlar erken saatte kuyruğa giriyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber