Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 28 Ekim 2016 - 12:18 Yorum: 0

Bandırma’da fırtına hayatı olumsuz etkiliyor

Balıkesir'in Bandırma ilçesinde dün öğle saatlerinde başlayan ve etkisini giderek arttıran fırtına nedeniyle İDO'nun Bandırma-Yenikapı ve Yenikapı...

Bandırma’da fırtına hayatı olumsuz etkiliyor

Balıkesir'in Bandırma ilçesinde dün öğle saatlerinde başlayan ve etkisini giderek arttıran fırtına nedeniyle İDO'nun Bandırma-Yenikapı ve Yenikapı Bandırma seferleri karşılıklı iptal edilirken, bir çok balıkçı teknesi de fırtına nedeniyle denize açılamadı.

Balıkesir'in Bandırma ilçesinde şiddetli fırtına hayatı olumsuz etkiliyor. Sabah saatlerinde başlayan fırtınada vatandaşlar yolda yürümekte zorluk çekerken, denizciler de fırtınadan olumsuz etkilendi. Mendirek ve sahil boyunca dev dalgaların oluştuğu fırtınada, yetkililer baca ve çatı uçmaları, direk ve ağaç devrilmeleri ile soba ve doğalgaz zehirlenmeleri konusunda vatandaşların dikkatli olması konusunda uyarılarda bulundu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber