Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 27 Temmuz 2017 - 19:03 Yorum: 0

Bandırma’da fırtına ve yağmur

Balıkesir'in Bandırma ilçesinde etkili olan fırtına ve yağış hayatı olumsuz etkiledi.

Bandırma’da fırtına ve yağmur

Balıkesir'in Bandırma ilçesinde etkili olan fırtına ve yağış hayatı olumsuz etkiledi.

Akşam saatlerinde etkili olan fırtına ve şiddetli yağışa hazırlıksız yakalanan vatandaşlar işyerlerinin saçak altlarına ve apartmanlara sığındı. Yazlık kıyafetleri ile şiddetli yağmura yakalanan birçok vatandaş ise ıslanmaktan kurtulamadı. Yağış nedeniyle caddelerde yer yer su birikintileri oluşurken, trafikte de kısa süreli tıkanma meydana geldi.

Marmara ve Avşa Adaları'nda yağış etkili oldu

Balıkesir'in Marmara ilçesi ve bağlı Avşa Mahallesi'nde de aniden bastıran yoğun yağış ve fırtına etkili oldu. Kumsalda denize giren bazı tatilciler aniden kötüleşen hava nedeniyle otel ve yazlıklarına döndü. Marmara Adalar Belediye Başkanı Süleyman Aksoy, ada genelinde yağış ve fırtına nedeniyle herhangi bir sorun olmadığını, sadece pazar yerinde bazı tezgahların devrildiği duyumunu aldıklarını belirterek itfaiyeye ve zabıta ekiplerine gelen lokal ihbarlara müdahale edildiğini ifade etti.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber