Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Magazin 17 Ocak 2018 - 11:33 Yorum: 0

Bandırma’da Gupse Özay izdihamı

Vizyona giren filmi Deliha 2'nin galası için Balıkesir'in Bandırma ilçesinde hayranları ile buluşan oyuncu ve yönetmen Gupse Özay ile film ekibi, hayranlarının...

Bandırma’da Gupse Özay izdihamı

Vizyona giren filmi Deliha 2'nin galası için Balıkesir'in Bandırma ilçesinde hayranları ile buluşan oyuncu ve yönetmen Gupse Özay ile film ekibi, hayranlarının büyük ilgisine maruz kaldı.

Bandırma'daki bir alışveriş merkezinde hayranları ile buluşan Gupse Özay, Eda Ece, Ali Çelik, Derya Alabora, Esin Eden, Hülya Duyar, Aksel Bonfil ve Mert Öner, büyük ilgiyle karşılaştı. Filmin oyuncularını görmek ve filmi izlemek için gelen yaklaşık bin kişilik hayran kitlesi oyuncularla fotoğraf çektirebilmek için adeta birbirleri ile yarıştı. Dört salonda birden gösterime giren film hakkında açıklamalarda bulunan Özay, hayranlarından gelen övgülere teşekkür etti. Özay ve ekibinin çok kısa süre Bandırma'da kalması ve fotoğraf çektirmek isteyen bazı hayranlarının bu teklifini geri çevirmesi ise bazı sevenlerini üzdü.

Bandırma’da Gupse Özay izdihamı

Bandırma’da Gupse Özay izdihamı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber