Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 20 Mart 2015 - 10:13 Yorum: 0

Bandırma'da "kardeş borsa protokolü" imzalandı

BALIKESİR (AA) - Bandırma Ticaret Borsası ile Giresun Ticaret Borsası arasında "kardeş borsa protokolü" imzalandı.Bandırma Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Halit Sezgin, konuklarına...

Bandırma'da 'kardeş borsa protokolü' imzalandı

BALIKESİR (AA) - Bandırma Ticaret Borsası ile Giresun Ticaret Borsası arasında "kardeş borsa protokolü" imzalandı.

Bandırma Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Halit Sezgin, konuklarına öncelikle Bandırma ve borsa faaliyetleri hakkında bilgiler verdi.

Bu kardeşlik protokolünün iki tarafa da kazanç sağlayacağını belirten Sezgin, "Bu kardeşlik protokolünün borsamıza ve Bandırmamıza her anlamda kazanç getirmesini ve hayırlara vesile olmasını diliyorum" dedi.

Giresun Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Temel Yanıkoğlu ise "Burada olmaktan ve sizleri tanımaktan çok memnun olduk. Karşılıklı olarak bilgi alışverişinde bulunarak tecrübelerimizi paylaşacağız. Bu birlikteliğin hayırlı olmasını diliyorum" diye konuştu.

Daha sonra Sezgin ve Yanıkoğlu tarafından protokole imzalar atıldı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber