Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 23 Temmuz 2017 - 19:53 Yorum: 0

Bandırma’da Kudüs protestosu

İsrail'in Mescid-i Aksa'da Müslümanlara karşı uyguladığı şiddet Balıkesir'in Bandırma ilçesinde protesto edildi.

Bandırma’da Kudüs protestosu

İsrail'in Mescid-i Aksa'da Müslümanlara karşı uyguladığı şiddet Balıkesir'in Bandırma ilçesinde protesto edildi.

Bandırma'da bulunan 30 Sivil Toplum Kuruluşu temsilcilerinin ortaklaşa düzenlediği protestoda Cumhuriyet Meydanı'nda basın açıklaması yapılarak Filistinlilere destek sloganları atıldı.

STK'lar adına ortak açıklamayı seslendiren Eğitim Bir-Sen Temsilcisi Önder Turhan, "15 Temmuz Millet İhtilali sırasındaki direnişimizin bir benzerini Kudüs ve Mescid-i Aksa için de göstermek zorunda olduğumuzun bilincindeyiz. Bizler 15 Temmuz'un direniş ve diriliş ruhunu bütün dünyaya yaymak; 15 Temmuz Millet İhtilalinin başta Siyonizm olmak üzere küresel güç odaklarının tamamını devirmeye yetecek derecede evrensel bir örnekliği taşıdığını bütün dünyaya göstermek istiyoruz" dedi.

Cumhuriyet Meydanı'nda toplanan 40 kişilik bir grubun sloganlar atarak eşlik ettiği Eğitim Bir-Sen Temsilcisi Önder Turhan'ın konuşmasının ardından Diyanet-Sen Temsilcisi Mustafa Bilir, Mescid-i Aksa'da şiddete uğrayan Müslümanlar, tüm şehitler ve gaziler için dua okudu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber