Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 23 Mayıs 2017 - 17:18 Yorum: 0

Bandırma’da play off serisi başlıyor

Spor Toto Basketbol Süper Ligi play-off çeyrek final serisinde Banvit Darüşşafaka Doğuş ile eşleşti.

Bandırma’da play off serisi başlıyor

Spor Toto Basketbol Süper Ligi play-off çeyrek final serisinde Banvit Darüşşafaka Doğuş ile eşleşti. 2 galibiyete ulaşan takımın yarı finale yükseleceği seride ilk maç 24 Mayıs Çarşamba günü saat 18:30'da İstanbul'da, ikinci maç ise 26 Mayıs Cuma günü saat 18:30'da Bandırma'da oynanacak.

Normal sezonu geçtiğimiz hafta sona eren Spor Toto Basketbol Süper Ligi'nde Play-Off çeyrek final serileri başlıyor. Banvit normal sezonu 21 galibiyet ve 9 mağlubiyet ile 5.sırada tamamlarken ligi 23 galibiyet ve 7 mağlubiyet ile 4. sırada tamamlayan Darüşşafaka Doğuş takımı ile eşleşti.

Spor Toto Basketbol Süper Ligi normal sezonunda Banvit'in Amerikalı yıldız oyuncusu Jordan Theodore 18,4 sayı ortalaması ile oynarken aynı zamanda 7,1 asist ortalaması ile ligin asist lideri oldu. Gediminas Orelik ise ligi 5,1 ribaund ortalaması ile tamamlarken Jeremy Chappell ise maç başına 2 top çalma ile ligin lideri.

Lig tarihinde toplam 444 maça çıkan ve 272 galibiyet elde eden Banvit yüzde 61 galibiyet yüzdesi tutturdu. Banvit ile Darüşşafaka Doğuş lig tarihinde bu zamana kadar 20 kez karşılaşırken Banvit 13 karşılaşmadan galibiyet ile ayrıldı. Banvit play-off serisinin ilk maçından galibiyet ile dönerek saha avantajını eline geçirmenin planlarını yapıyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber