Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 28 Ocak 2022 - 18:48 Yorum: 0

Bandırma’da tarihi eser kaçakçılığı ve uyuşturucu opresyonu

Balıkesir İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Bandırma'da yapılan operasyonda tarihi eser kaçakçılığı ve uyuşturucu madde ticareti yaptığı tespit...

Bandırma’da tarihi eser kaçakçılığı ve uyuşturucu opresyonu

Balıkesir İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Bandırma'da yapılan operasyonda tarihi eser kaçakçılığı ve uyuşturucu madde ticareti yaptığı tespit edilen 4 şahıs yakalandı.

İl Jandarma Komutanlığından verilen bilgiye göre, Balıkesir İl Jandarma Komutanlığınca, kültür ve tabiat varlıkları kaçakçılığı ile uyuşturucu madde imal ve ticaretine yönelik yapılan istihbari çalışmalar neticesinde, Bandırma" da tarihi eser kaçakçılığı ve uyuşturucu madde ticareti yaptığı tespit edilen (4) şüphelinin üzerleri ve ikamet adreslerinde aramalarda; (20) gram metamfetamin, (5) gram kubar esrar, (3) adet uyuşturucu kullanma aparatı, (1) adet tabanca, (269) adet tarihi eser (sikke) ve suçtan elde edilen gelir olarak (2.405) TL ele geçirildi . Olayla ilgili olarak (4) şüpheli yakalandı. Emniyet, asayiş ve kamu düzeninin sağlanmasına yönelik çalışmalara aralıksız olarak devam edildiği belirtildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber